Hozzávalók: 65 dkg liszt, 15 dkg margarin, 5 dkg cukor, 4 dl tej, 3 dkg élesztő, 3 tojássárgája, 15 dkg lekvár, 2 dl tej, 5 dkg margarin.
Az élesztőt egy kevés langyos tejben 1 kiskanál cukorral felfuttatjuk. A liszttel eldolgozzuk a margarint, a cukrot, a főtt és áttört krumplit, a 3 tojássárgáját és az élesztőt. Alaposan kidolgozzuk a tésztát. Lisztezett deszkán körülbelül 1 cm vastagra nyújtjuk, a 6 cm-es négyzetekre vágjuk. A négyzetek közepére lekvárt teszünk és összehajtjuk. A tepsit margarinnal kikenjük, és a buktákat szorosan egymás mellé helyezzük. Meglocsoljuk 2 dl forró tejjel a tetejüket és végül bekenjük az 5 dkg felolvasztott margarinnal. Letakarva 1/2 órát pihentetjük. Előmelegített sütőben kb. 220 Celsius fokon 25 perc alatt megsütjük.